Öppettider

Öppet på Indigo

Måndag  6.12 Stängt

Tisdag-torsdag 11-24

Fredag 11-04

Lördag 17-04

Söndagar stängt
 
The Calypso Bar
Stängt för renovering, öppnar innan jul!
 
 
Med reservation för ändringar.

Köket serverar

Lunch måndag-fredag kl. 11-15

Övriga tider serverar vi vår kvällsmeny.
Köket är öppet till 22 måndag till torsdag och till 23 fredag - lördag.

Baren

Indigo övrevåning är en unik lokal med härlig atmosfär.

Vi kan erbjuda skräddarsydda helhetslösningar för events av alla former som till exempel föreläsningar, presskonferenser, workshops, konstutställningar och helt vanliga kalas. Vi har också ett helt separat rum med upp till 12 sittplatser.

Vardagar serverar vi lunch här klockan 11.00-15.00 då restaurangen oftast blir fullbelagd. Kvällar håller vi öppet onsdag-lördag och då serverar vi vår bistromeny. Perfekt och prisvärt att slinka in och äta en dagens för 12.50€. Bistromenyn serveras i restaurangen måndag och tisdag.

Baren erbjuder förmodligen Ålands bredaste utbud på drycker. Våra duktiga bartenders Joel, Simon, Viktor, Jennifer och Lionel är helt grymma på att skaka cocktails. Och så brinner de för mikrobryggeriöl. Kolla gärna vårt utbud. Det går inte av för hackor. To-Öl, Evil Twin, Omnipollo, Beerbliotek, Open Water, Stallhagen, Boulevard Brewing Co. för att nämna några.

På vår lilla scen är det ibland uppträdanden eller så brukar vi med jämna mellan ha besök av djs. Fredagar kör vi After Work hela våren och hösten. Då är det trevliga erbjudanden på både mat och dryck klockan 15.00-19.00

Så hjärtligt välkommen en våning upp till vår trevliga bistro och bar!