Öppettider

Öppet på Indigo

Måndag-torsdag kl. 11.00-24.00
Fredag kl. 11.00-04.00 
Lördag kl. 17.00-04.00 

 

Köket är öppet

Måndag-torsdag till kl. 22.00
Fredag-lördag till kl. 23.00

Catering & Provningar

Planerar du en studentmottagning, en konfirmation, ett bröllop, ett cocktailparty eller någon annan typ av festlighet? Vi hjälper dig gärna med mat och dryck!

Inget jobb är för litet eller för stort

Vår erfarenhet rymmer allt från intima middagar för 4 personer till större cateringuppdrag för uppemot 1 000 personer.

Vi erbjuder allt från enkel leverans av mat till fullständiga paket där dukning, servering, bar och kockar ingår.

Kontakta oss för en offert

Vill du inte ha festen hemma?

Vi kan förvandla hela lokalen eller delar av den till en privat festvåning. Vi skräddarsyr tillställningar som passar de flesta plånböcker och smaker.

Specialarrangemang

Indigos lokal är unik. Vi ligger mitt i Mariehamn och har två våningar till förfogande. Oftast arrangerar vi specialarrangemang en våning upp där vi erbjuder skräddarsydda helhetslösningar för events av alla former som till exempel föreläsningar, presskonferenser, vinprovningar, workshops, konstutställningar och liknande. Kontakta oss gärna om ni är intresserade att använda våra lokaler och tjänster.

Gästspel

Vi samarbetar gärna med våra restaurangkollegor på Åland. Christian Ekström från Pub Stallhagen och Stallhagens bryggmästare Matte Ekholm har hållit ölprovningar hos oss. Ella Grüssner Cromwell-Morgan från Kvarnbo Gästhem är en fantastiskt duktig och kunnig sommelier (första och hittills enda att utexamineras hos Restaurangakademien i Stockholm på WSET Level 4 Diploma). Det är underbart att få samarbeta med henne och roligt att hon vill samarbeta med oss. Med lite framförhållning så funkar det oftast att få till en provning med henne. Mat och vin i kombination med två röda och två vita samt olika smakkombinationer med mat är den mest populära och lärorika men hon kan arrangera mer eller mindre vad som helst, allt från champagne till sherry och avec.